naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > EU u fokusu
Europski tjedan regija i gradova

Povjerenica Europske komisije za regionalnu politiku Danuta Hübner i predsjednik Odbora regija Michel Delebarre objavili su u utorak 18. srpnja u Bruxellesu program za najveći godišnji događaj europske regionalne politike. Otvoreni dani - Europski tjedan regija i gradova 2006. održat će se od 9. do 12. listopada u Bruxellesu i 70 drugih gradova diljem Europe.

Program Europskog tjedna regija i gradova održat će s pod radnim nazivom 'Ulaganje u europske regije i gradove: javni i privatni partneri za rast i radna mjesta', a okupit će 5000 predstavnika iz javnog, privatnog i bankarskog sektora, europskih političara na nacionalnoj i regionalnoj razini koji će sudjelovati u radu 180 seminara i radionica s temom novih mogućnosti financiranja kohezijske i regionalne politike Europske unije i mogućnostima za partnerstvo između lokalne odnosno regionalne administracije i poduzetnika.

Više o tome:

  • IP/06/1005