naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Hrvatska i EU > HR-EU: aktualno
Učimo za Europu

Institut STINE u okviru svojih kontinuiranih aktivnosti razvoja civilne edukacije putem medija započela je s realizacijom projekta "UČIMO ZA EUROPU - Medijska kampanja za promociju europskih integracija u Hrvatskoj". Realizacijom ovog projekta želi se doprinijeti jačanju javne svijesti o značaju europskih integracija za hrvatsko društvo i značaju reformi koje se moraju poduzeti na tom putu te doprinijeti osiguranju podrške tim reformama.  

Projekt će se realizirati tokom 2007, a uz potporu Europske unije(  PHARE  program 2005 ). Sastavni dio ovog projekta je i mjesečni elektronski bilten "UČIMO ZA EUROPU" koji će donositi relevantne tekstove i analize vezane za procese hrvatskog priključenja EU. Bilten će prvenstveno biti u funkciji informativne logističke podrške lokalnim medijima koji su uključeni u ovaj projekt, ali i nevladinim organizacija i drugim institucijama koje se kroz svoje programe  bave europskim integracijama . Sadržaji biltena dostupni su na adresi http://www.stina.hr/ , a njihovo korištenje i prenošenje slobodno je uz navođenje izvora.  

 

Više o tome:

Institut STINE: Elektronski bilten za medijsku podršku europskim integracijama