naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Hrvatska i EU > HR-EU: aktualno
Novo na portalu Entereurope: Diskutirajte!
U okviru PHARE 2005 projekta „EU Impact – Akademska mreža za komuniciranje učinaka integriranja u Hrvatskoj“ kojega koordinira IMO pokrenut je online forum na portalu Entereurope. Osnovni cilj foruma je omogućiti širi dijalog o pojedinim temama koje su u fokusu interesa projekta. Time će se identificirati pitanja o kojima postoje različita stajališta te olakšati i poboljšati dvosmjerna komunikacija i širenje informacija o učincima integriranja Hrvatske u Europsku uniju.

Otvaranjem diskusije omogućava se razmjena ideja, a ujedno se nastoji postići i bolja umreženost između predstavnika hrvatske akademske zajednice. Nadamo se da će forum osnažiti dijalog o mogućim učincima integriranja u Europsku uniju. Zasada su otvorene tri teme za raspravu: okoliš, obrazovanje i zaštita potrošača. Pozivamo vas da se uključite u raspravu o ovim temama.