naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > EU u fokusu
Dvogodišnji program za magistra pravnih znanosti iz Europskog prava

Europski centar za suce i odvjetnike, ogranak Europskog instituta za javnu upravu (EIPA) sa sjedištem u Luksemburgu nudi dvogodišnji program za magistra pravnih znanosti iz Europskog prava.

Ovaj magistarski studij organiziran je kao međunarodni studijski program, a ostvaren je u partnerstvu sa Sveučilištem Nancy 2 i u suradnji sa Fakultetom za pravo, ekonomiju i financije Sveučilišta u Luksemburgu. Polaznici koji uspješno završe program će dobiti titulu magistra pravnih znanosti iz Europskog prava EIPA-e i francusku diplomu magistra (Master en études européennes - spécialité Droit de la construction européenne). 

Program je koncipiran za državne službenike, službenike europskih institucija, odvjetnike, suce i druge stručnjake iz područja prava, kao i stručnjake zainteresirane za područje prava Europske unije.

Na magistarskom studiju predaju međunarodni predavači s velikim iskustvom, članovi EIPA-e, renomirani akademici i pravni stručnjaci iz europskih institucija te suci i odvjetnici.

Rok za prijave je 15. rujna.

 

Više o tome:

European Institute of Public Administration (EIPA): Master of European Legal Studies 2007-2009