naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Bruxelles
Forum civilnog društva: 3 Way Catalyst for ‘Checking Delivery’

Forum civilnog društva održava se 9. listopada u sklopu 'Otvorenih dana' koje zajednički organiziraju Europska komisija i Odbor regija i na kojem se svake godine u Bruxellesu okupljanju  predstavnici gradova i regija iz cijele Europe i šire. 

Organiziranjem ovog foruma ECAS (European Citizen Action Service) želi istražiti kako organizacije civilnog društva mogu biti uključene u programiranje, implementaciju i evaluaciju strukturnih fondova.  

Forum će okupiti predstavnike nevladinih organizacija, suradnike i zaklade koje se bave strukturnim fondovima, bilo u provođenju politika ili implementaciji projekata. Sudionici foruma dolaze iz različitih sektora, od socijalne politike do zaštite okoliša. Ostali sudionici Foruma predstavljaju dužnosnike koji surađuju s trećim sektorom iz regija, zemalja članica EU-a i europskih institucija te predstavnike agencija specijaliziranih za podršku neprofitnom sektoru.

 

Više o tome:

ECAS: Civil Society Forum - 3 Way Catalyst for 'Checking Delivery'