naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Uloga narodnih knjižnica u provedbi komunikacijskih strategija za informiranje o Europskoj uniji Vlade RH i Europske komisije

Knjižnice grada Zagreba organiziraju stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem pod naslovom 'Uloga narodnih knjižnica u provedbi komunikacijskih strategija za informiranje o Europskoj uniji Vlade RH i Europske komisije'. 

Cilj je stručnog skupa potaknuti raspravu o važnoj ulozi narodnih knjižnica u provedbi Komunikacijske strategije za informiranje hrvatske javnosti o EU i pripremama za članstvo koju je Sabor Republike Hrvatske usvojio 27. siječnja 2006., te osigurati uvjete za bolje uključivanje narodnih knjižnica u informiranje građana o EU.

Skup će ujedno biti završni, evaluacijski skup trogodišnjeg programa  'Informacije o EU u narodnim knjižnicama', koji je podržan sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. 

Skup se održava 17. i 18. listopada u prostorijama Gradske knjižnice U Zagrebu, Starčevićev trg 4.