naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Priručnik o ugovorima i natječajnim procedurama Europske komisije

Naklada Jesenski i Turk i Hrvatska gospodarska komora, Komora Zagreb organiziraju  predstavljanje knjige dr.sc. Marije Vojnović 'Priručnik o ugovorima i natječajnim procedurama Europske komisije'. 

Knjiga na jednostavan i pregledan način daje odgovore na pitanja: što je PRAG dokument, gdje dobiti informacije o otvorenim natječajima, opisuje procedure nabave za robu, usluge, radove i odabir izvođača, daje smjernice za dostavljanje ponuda, te sadrži Rječnik termina koji se koriste u EU tenderima.  

Knjigu će predstaviti recenzenti dr.sc. Višnja Samardžija (IMO) i dr.sc. Zlatan Frohlich (HGK Komora Zagreb), gđa Avis Beneš (Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj), g. Goran Batina u ime izdavača Jesenski i Turk te autorica dr.sc. Marija Vojnović. 

Promocija knjige održava se u Zagrebu, 11. prosinca 2007. u 11.00 sati, u prostorijama HGK Komore Zagreb, Draškovićeva 45.