naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Priprema za Instrument pretpristupne pomoći IPA i strukturne fondove

Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova EU, u suradnji s Delegacijom Europske komisije u Republici Hrvatskoj te projektom CARDS 2003: 'Podrška planiranju nacionalnog razvoja u Republici Hrvatskoj', organizira konferenciju na temu: 'Priprema za Instrument pretpristupne pomoći IPA i strukturne fondove'. 

Konferenciju 'Priprema za Instrument pretpristupne pomoći IPA i strukturne fondove' otvorit će državna tajnica Središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova EU Martina Dalić te šef Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Vincent Degert. 

Cilj konferencije je informirati širu javnost o pripremama za IPA-u i strukturne fondove, te ostvarenim rezultatima vezanim uz izradu Operativnih programa u okviru III. i IV. komponente programa IPA. 

Konferencija će se održati 17. prosinca 2007. godine od 10:00-12:00 sati, u prostorijama Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj (dvorana Informacijskog centra EU), Trg žrtava fašizma 6, Zagreb. 

 

Više o tome:

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj: Priprema za Instrument pretpristupne pomoći IPA i strukturne fondove