naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Ulaganja u Hrvatsku i konkurentnost na telekomunikacijskom tržištu

Konferencija o ulaganju u Hrvatsku i konkurentnosti na telekomunikacijskom tržištu održat će se u srijedu 6. veljače u Zagrebu. 


Cilj konferencije je naglasiti vezu između konkurentnosti telekomunikacijskog sektora i ulaganja u ostale sektore koji se oslanjaju na telekomunikacije. 


Konferencija i panel rasprava organizirane su u hotelu Westin u okviru CARDS projekta 'Jačanje kapaciteta Hrvatske agencije za telekomunikacije' koji je započeo u studenom 2005., a trajat će do ožujka 2008., u suradnji s Hrvatskom agencijom za telekomunikacije i Agencijom za promicanje izvoza i ulaganja.  


Ova konferencija se organizira u okviru pregovora između Hrvatske i Europske unije o usvajanju i provedbi zakonodavstva usklađenog s regulatornim okvirom Europske unije na području elektroničkih komunikacija.


 

Delegacija Europske komisije u RH: 'Ulaganja u Hrvatsku i konkurentnost na telekomunikacijskom tržištu' - Konferencija i panel rasprava