naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Predavanje: Buduće mogućnosti rada u institucijama EU-a za hrvatske državljane

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija RH i Centar za europske studije iz Strasbourga (CEES/ENA) organiziraju dva informativna predavanja na temu budućih mogućnosti rada u institucijama EU-a za hrvatske državljane. 

Skorim ulaskom Republike Hrvatske u članstvo Europske unije, ukazat će se potreba za većim brojem službenika i diplomata koji će osiguravati njezino učinkovito funkcioniranje na području europskih poslova te uspješno zastupanje hrvatskih interesa na europskoj razini. Pored toga, hrvatskim će se državljanima tada otvoriti i mogućnosti zaposlenja u institucijama EU-a u Bruxellesu i drugim europskim središtima. 

Predavanje za širu publiku, pod nazivom 'Buduće mogućnosti rada u institucijama EU-a za hrvatske državljane' održat će se 26. svibnja 2008. od 10.00 do 12.00 sati u Informativnom centru Delegacije Europske komisije u RH, na Trgu žrtava fašizma 6. 

 

Više o tome: 

Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj: Najava predavanja 'Buduće mogućnosti rada u institucijama EU-a za hrvatske državljane' u Informacijskom centru Europske unije