naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Povećanje mobilnosti hrvatske akademske zajednice: ulazak Hrvatske u program Erasmus

Institut za razvoj obrazovanja organizira tribinu i promociju knjige pod nazivom 'Povećanje mobilnosti hrvatske akademske zajednice: ulazak Hrvatske u program Erasmus', koja će se održati u utorak 10. lipnja 2008. godine u Informacijskom centru Europske unije, Trg žrtava fašizma 6, 10000 Zagreb, od 11 do 12:30 sati.

Erasmus je najveći i najznačajniji program Europske unije za razmjenu studenata, nastavnika i administrativnog osoblja.

U sklopu tribine bit će predstavljana knjiga 'Povećanje mobilnosti hrvatske akademske zajednice: ulazak Hrvatske u program Erasmus' koja je izrađena u okviru projekta 'Povećanje mobilnosti hrvatske akademske zajednice  (MOBIL)', koji koordinira Institut za razvoj obrazovanja, a koji financira Europska komisija, u sklopu programa Tempus.  

Govornici na tribini će biti: prof. dr. sc. Zdravko Lenac, prorektor za znanost i međunarodnu suradnju, Sveučilište u Rijeci; mr. sc. Loredana Maravić, načelnica Odjela za europske integracije, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH; Vedrana Ligutić, voditeljica projekata za područje obrazovanja, Delegacija Europske komisije u RH; Danijela Dolenec M.Sc., znanstvena novakinja, Institut za društvena istraživanja u Zagrebu; te mr. sc. Ninoslav Šćukanec, izvršni direktor, Institut za razvoj obrazovanja. 

 

Više o tome:

Poziv na tribinu