naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
FEACO europska godišnja konferencija u Dubrovniku

FEACO Europska godišnja konferencija pod nazivom 'Konkurentnost, inovativnost, poslovna izvrsnost i savjetovanje u zemljama centralne i jugoistočne Europe' održava se od 23.-24. listopada 2008. u Dubrovniku. 

Suočeni s globalizacijom ekonomije i brzog društvenog razvoja te intenzivnih promjena u svim područjima ljudske djelatnosti, poslovno savjetovanje kao najbrže rastuća uslužna industrija postalo je snaga koja promovira i podržava cjelokupni ekonomski i društveni razvoj vodeći se načelima visokih profesionalnih standarda i strogim etičkim pravilima ponašanja.

Konferencija uključuje plenarne sjednice sa govorima pozvanih govornika, prihvaćenim prezentacijama sudionika na radionicama i seminarima, panele i druge posebne prilike za razmjenu mišljenja i diskusiju o izazovnim temama kao što su: nova tržišta u SEE, uprava, lokalni razvoj i savjetodavne djelatnosti, ICT, informatičko društvo i savjetovanje, investicijski projekti, financije i upravljanje financijskim projektima, razvoj ljudskih resursa u savjetodavnoj industriji.  

Standardizacija, kvalifikacijski okvir i savjetodavna praksa su teme izuzetno interesantne iz perspektive budućeg razvoja savjetodavne djelatnosti u Europi. 

Konferencija je od velike profesionalne važnosti kao europski savjetodavni forum, prepoznatljiva i kao mjesto okupljanja znanstvenika i stručnjaka praktičara iz različitih država, kultura i povijesti. Ova konferenciju nije samo mjesto profesionalnog okupljanja nego i događajem koji pruža osjećaj ugode zabave, učenja i upoznavanja hrvatske mediteranske kulture i povijesti.  

Suorganizator konferencije je Udruga poslovnih savjetnika (UPS). 

 

Više o tome:

FEACO European Annual Conference