naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Konferencija o komunikaciji s građanima o pitanjima EU-a

Konferencija o komunikaciji s građanima o pitanjima Europske unije, te o iskustvima provedbe referenduma o pristupanju EU-u u državama članicama održat će se u petak 15. listopada u Zagrebu, priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.  

Konferencija se organizira u MVPEI-u u sklopu provedbe Komunikacijske strategije Vlade Republike Hrvatske, a očekuje se sudjelovanje osamdesetak predstavnika državnih institucija, udruga civilnog društva i strukovnih organizacija, kaže se u priopćenju. 

Na konferenciji će govoriti Claus Sorensen, glavni ravnatelj Opće uprave za komunikacije Europske komisije, te državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Slovačke Milan Ježovica.  

O pripremama za tu konferenciji u ponedjeljak su razgovarali državni tajnik za europske integracije Andrej Plenković, šef Delegacije Europske unije u RH Paul Vandoren i veleposlanik Slovačke Roman Supek. 

 

Više o tome:

MVPEI