naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Okrugli stol 'Lobiranje: modeli i praksa'

Chevening Alumni Hrvatska (CAH) organizira okrugli stol pod nazivom 'Lobiranje: modeli i praksa', koji će se održati u četvrtak, 4. studenog 2010. od 18.30 do 20.30 sati u Europskom domu u Zagrebu. 

Na okruglom stolu nastupit će Ksenija Oletić, stalna predstavnica SPEM Komunikacijske skupine u Bruxellesu, Natko Vlahović, glavni tajnik Hrvatskog društva lobista i akreditirani lobist u Europskom parlamentu, Andre Bywater, odvjetnik iz Bruxellesa, pravni stručnjak za područje prava tržišnog natjecanja i državnih potpora, i Ivana Bilić, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu. 

Chevening Alumni Hrvatska je udruga stipendista britanske Vlade u Republici Hrvatskoj, dobitnika prestižne Chevening stipendije.Temeljni ciljevi Udruge su okupljanje, povezivanje i jačanje komunikacije između članova Udruge, korisnika Chevening stipendije u Hrvatskoj i inozemstvu te promocija i jačanje ugleda Chevening programa. 

 

Više o tome:

Hrvatsko društvo lobista: Okrugli stol Lobiranje: modeli i praksa