naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najava Hrvatska
Okrugli stol: Kraj pregovora sa Europskom unijom: iskorak ili raskorak?

Mreža fondacija Otvoreno društvo i Heinrich Böll Stiftung - Ured za Hrvatsku zajednički organiziraju međunarodni okrugli stol pod 'Kraj pregovora sa Europskom unijom: iskorak ili raskorak?', koji će se održati u ponedjeljak 23. svibnja 2011. godine u prostorijama Novinarskog doma u Zagrebu sa početkom u 9.30 sati. 

Rad okruglog stola uglavnom će se usredotočiti na preostale izazove vezane uz poglavlje 23, ali i na pitanja vezana uz demokratizacijski potencijal i sudjelovanje javnosti u posljednjoj etapi pristupanja.  

Namjera je da rasprava otvori preostala sporna pitanja vezana uz pregovore o punopravnom članstvu Hrvatske u EU, ali i podcrta trenutnu atmosferu i spremnost u društvu za taj iskorak. 

 

Više o tome:

Heinrich Böll Stiftung: Međunarodni okrugli stol u suradnji sa Institutom Otvoreno Društvo Hrvatska - 'KRAJ PREGOVORA SA EUROPSKOM UNIJOM – ISKORAK ILI RASKORAK?'