naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najave i događanja
Dobre prakse dobrog upravljanja: iskustva javne uprave, poslovnog i neprofitnog sektora

U organizaciji  MAP Savjetovanja d.o.o. i Hrvatske gospodarske komore – Zajednice za društveno odgovorno poslovanje u četvrtak, 16. ožujka 2006. godine održat će se stručno savjetovanje „Dobre prakse dobrog upravljanja: iskustva javne uprave, poslovnog i neprofitnog sektora“.

Savjetovanjem se želi povećati svijest o važnosti transparentnog i odgovornog upravljanja u javnom, poslovnom i neprofitnom sektoru te pridonijeti kvalitetnijoj analizi ovog važnog izazova društvenog i ekonomskog razvoja kao i demokratizacije Hrvatske.

Savjetovanje će okupiti predstavnike državnih institucija, lokalne samouprave, tvrtki, nevladinih organizacija, strukovnih i poslovnih udruga, znanstvene zajednice i specijaliziranih medija s ciljem razmjene znanja i rezultata već postojećih istraživanja, kao i znanstvenih i stručnih radova i studija slučaja priređenih upravo za ovo savjetovanje.

Sudjelovanje se može prijaviti do ponedjeljka 13.3.2006. putem e-maila na dobro-upravljanje@map.hr

 

Za dodatne informacije, kontaktirajte Nives Miošić-Lisjak, MAP Savjetovanja – 01/46 33 330 ili 091/504 4058.