naslovnica imo edc info o portalu kontakt naslovnica o europskoj uniji institucije eu agencije eu-a pravo eu publikacije i dokumenti baze podataka eu hrvatska i eu
Naslovnica > Najave i događanja
Konferencija o poglavlju pregovora Obrazovanje i kultura

1. lipnja 2006. godine u zagrebačkom Westin hotelu održava se "Konferencija o poglavlju pregovora Obrazovanje i kultura", koju pod pokroviteljstvom Uprave za međunarodnu suradnju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i u suradnji sa hrvatskom Pregovaračkom skupinom, organizira Infoarena d.o.o.

Svrha konferencije, na kojoj će kao predavači nastupiti brojni stručnjaci u području obrazovanja i kulture, je upoznati ravnatelje škola, predstavnike državne uprave te koordinatore međunarodnih programa u područjima obrazovanja i kulture s trenutačnim napretkom poglavlja Obrazovanje i kultura pregovora o pristupanju Europskoj uniji, kao i ciljevima hrvatske pregovaračke skupine. Osim toga, predavači će sudionike upoznati s mogućnostima za financiranje obrazovnih i kulturnih programa na hrvatskoj i europskoj razini te im predstaviti najnovije hrvatske i europske regulative i prakse.

Sve dodatne informacije dostupne su na  http://ok.infoarena.hr

Program konferencije (word)