Pravne napomene

Svako korištenje web portala www.entereurope.hr podložno je niže navedenim uvjetima.

Dokumenti objavljeni na ovom portalu smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se sadržaj ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Instituta za međunarodne odnose i uredništva portala EnterEurope.

Institut za međunarodne odnose i Uredništvo portala EnterEurope uložit će razuman napor kako bi se na navedenom web portalu našli točni i ažurni podaci, ali ne može biti odgovorno za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.entereurope.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.

Institut za međunarodne odnose i uredništvo portala EnterEurope neće biti odgovorni ni za kakve izravne, slučajne, posljedične, neizravne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.entereurope.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njegovu sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Institut za međunarodne odnose nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Institut za međunarodne odnose i Uredništvo portala EnterEurope nisu odgovorni niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije.

Institut za međunarodne odnose i uredništvo portala EnterEurope zadržavaju pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Institut za međunarodne odnose i uredništvo portala EnterEurope poštuju privatnost posjetitelja web portala EnterEurope i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unaprjeđenja naših informacijskih proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Svaka promjena u politici privatnosti Instituta za međunarodne odnose i portala EnterEurope bit će objavljena na ovoj web stranici.


ispiši